Penternakan Asas Ekonomi Negara

Umum

RM 10,000

Sapot Diperlukan
MF

Mohd Faisal Afzal

Identiti Sah
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya merupakan seorang penternak kambing secara kecil-kecilan, tujuan saya menyertai ini adalah untuk mengembangkan lagi perniagaan saya.
Tanjung Piandang Perak
Buka Profil
Perniagaan

Nbe Shepherd Farm

Saya merupakan seorang penternak kambing secara kecil-kecilan yang mana saya berhasrat untuk mengembangkan lagi perniagaan saya kerana di dalam Malaysia mengalami masalah dari segi kukurangan daging kambing, di samping memenuhi pasaran tempatan. Selain itu juga saya berhasrat untuk mengeluarkan produk hiliran seperti perapan daging kambing bakar dan juga rumput silaj bagi mengatasi masalah-masalah kekurangan bahan mentah bagi ternakan ruminan.
No. 73A, Sungai Labu Bawah 34250 Tanjung Piandang Perak

Oleh NIKIE BERSATU ENTERPRISE (PG0412788-D)
Perniagaan Sah
Buka Perniagaan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya Mohd Faisal Afzal, merupakan seorang oenternak kambing secara kecil-kecilan & mempunyai pengalaman ternak hampir setahun. Saya dengan rasa rendah diri, memohon sokongan dan bantuan anda semua kerana, seperti anda sedia maklum negara kita mempunyai masalah kekurang memenuhi keperluan daging kambing, oleh yang demikian saya berhasrat untuk mengembangkan lagi ternakan kambing saya sehingga mempunyai produk hiliran seperti daging kambing perap serta asas bagi makanan untuk ternakan ruminan. Perkara ini sekaligus dapat membantu negara dalam 5% bagi mengatasi masalah yang sedia ada. Kerjasama & sokongan ada saya dahulukan dengan Jutaan Terima Kasih. Sekian Terima Kasih.

Belum ada update lagi.
Sapot Telah Diterima

RM0


Kemajuan
0.0%

Kempen ini dijadualkan untuk berakhir pada 5 July 2021 12:00am