PERMOHONAN SUMBANGAN KOMPUTER RIBA UNTUK TUJUAN PERNIAGAAN

Umum

RM 2,500

Sapot Diperlukan
SB

Syamira binti Mohd Najid

Identiti Sah
Sudah berkahwin anak seorang. Suri Rumah. Menjalankan bisnes online untuk membantu suami bekerja sebagai rider GRAB tidak mempunyai pendapatan tetap
Kuala Lumpur
Buka Profil
Perniagaan

MAYA KITA EMPIRE

Perniagaan ini telah didaftarkan pada 9 November 2020. Idea perniagaan ini bermula sejak saya tiada pendapatan tetap, maka bermula dengan pemasaran produk secara ‘online’ sambilan hingga fokus kepada sepenuh masa. Selain menjana pendapatan, permintaan terhadap produk-produk yang dipasarkan juga kian mendapat sambutan. Oleh itu, saya mengambil peluang untuk mempromosikan produk-produk tempatan secara e-dagang, seperti produk kesihatan, dan produk ilmiah untuk kanak-kanak. Kini, perniagaan juga berkembang hingga menjadikan saya sebagai agen dan stokis, disamping memberi latihan serta mendidik peniaga baru secara ‘dropship’ dan ‘agent’ untuk pemasaran produk di kawasan baru melalui kaedah yang sama.
BLOK C-8-01, JALAN PERDANA 9/10, PANDAN PERDANA, 55300 KUALA LUMPUR

Oleh MAYA KITA EMPIRE (202003328095)
Perniagaan Sah
Buka Perniagaan

Saya suri rumah sepenuh masa, menceburi bidang perniagaan ‘online’ sejak tahun lalu. Perniagaan giat dijalankan dengan menggunakan telefon pintar versi lama. Saya memerlukan komputer riba untuk menguruskan perniagaan online secara konsisten disamping membantu suami yang tiada pendapatan tetap sejak tahun 2019 sebagai seorang ‘GRAB Rider’ yang mana pendapatannya tidak stabil.

Belum ada update lagi.
Sapot Telah Diterima

RM0


Kemajuan
0.0%

Kempen ini dijadualkan untuk berakhir pada 31 July 2021 12:00am